Skip to main content

Lämpöpumput ja lattialämmitys - Lämmityksen uusinta tekniikkaa Hämeenlinnaan

Hanafix Oy, Janakkala

Lämpöpumpuilla ja lattialämmityksellä onnistunut lämmitysremontti!

Lämpöpumput ja lattialämmitys ovat tekniikoiltaan kehittyneitä ja energiaa säästäviä lämmitysmuotoja.

Lämmitykseen käytettävän energian hinta on ollut kasvussa ja kiinteistöiden kulut kasvavat. Lämpöpumput sekä tekniikaltaan tehokkaampi lattialämmitys säästävät kuluissa. Energiatehokuus ja käytön helppous ovat nykypäivän vaatimuksia lämmitysratkaisua valittaessa.

Lämmitysremontissa autamme oikean lämmitysmuodon valinnassa ja  suunnittelemme sekä laskemme kanssasi toivotun lämmitysratkaisun.

Ota meihin yhteyttä

Lattialämmityksellä miellyttävää ja tasaista lämpöä

Lattialämmitys on miellyttävä lämmitysmuoto, sillä lämpö on vedotonta ja tasaista. Lämpimällä lattialla on mukava kulkea ja olla myös paljain jaloin. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla lattialämmitysjärjestelmällä voidaan estää myös esimerkiksi ikkunoista tulevaa vetoa. Vastaavasti lämpimänä vuodenaikana lattia ja sitä kautta myös huoneilma saadaan järjestelmän avulla mukavan viileäksi.

Lattialämmitysjärjestelmä on huomaamaton, eikä sitä tarvitse ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, koska järjestelmä jää piiloon lattiarakenteiden alle. Järjestelmä takaa vapauden myös ikkunakorkeuden suunnittelun ja lämpöpattereiden suhteen. Lattialämmityksen etuja on paljon, joten ei ole ihme, että lattialämmitys on selvästi suosituin uudisrakentamisen lämmönjakelumuoto, mutta sopii mainiosti myös saneerauskohteisiin.

Panasonic lämpöpumput – Parhaat ratkaisut kotiin ja kiinteistöön

Panasonic-lämpöpumpuista löytyy tuotteet moniin kohteisiin.

Lämmitysjärjestelmien asennukset, huollot ja säädöt Hämeen seudulle: Hämeenlinna, Janakkala, Hattula sekä alueen muut paikkakunnat.

Ota meihin yhteyttä

Kaipaako lattialämmityksesi päivitystä?

Uponor Smatrix Pulse - yhteys mukavaan asumiseen

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien valmistajien vesikiertoisiin lattialämmitysjärjestelmiin. Lisäksi sama järjestelmä sopii sekä Uponorin sähköisiin lattialämmityksiin että patteritermostaatteihin.

Lämmitysjärjestelmän hallinta on todella helppoa älypuhelinsovelluksen ansiosta: Voit kätevästi säätää kotisi lämpötilaa huonekohtaisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Älykkäällä säätöjärjestelmälläsäästät energiaa ja kustannuksia jopa 20 % vuodessa!

Uudisrakentajalle Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä tarjoaa vesikiertoisen lattialämmityksen ohjauksen lisäksi mahdollisuuden ohjata myös Uponorin lattiaviilennys­järjestelmää.

Tutustu Uponor Smatrix Pulsen ominaisuuksiin

Tukea tarjolla

Harkitsetko lämmitysremonttia?

Uusimmat, vuoden 2023 määrärahat ovat käytettävissä syksyyn 2025 saakka. Avustusta voidaan myöntää 4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään maalämpöpumppuun, ilma-vesilämpöpumppuun tai kaukolämpöön. Muihin lämmitysjärjestelmiin siirryttäessä avustusta voidaan myöntää 2 500 euroa.

Kysy meiltä, niin autamme. Voit lukea tuesta lisää myös ELY-keskuksen sivuilta.

Ota meihin yhteyttäLisää tietoa tuesta täältä